Media Family är en företagsgrupp med byråer i Stockholm, Göteborg och Malmö. Koncernen präglas av en stark entreprenöriell anda och vi brinner för att utveckla och inspirera våra kunder. Tillsammans med våra systerbolag i Scream-familjen kan vi ge våra kunder ett fullservice-erbjudande. Vi hjälper er inte bara med strategi, planering och media utan även kreativa koncept och digital produktion, kundinsikter, affärsinsikter och affärsutveckling, samt har experter inom Martech, digital försäljning och SEO.

Oavsett vilken byrå du kommer till så sätter vi alltid våra medarbetare först. För vi vet vägen till nöjda kunder alltid börjar inifrån.

En stor fördel med Media Family är möjligheterna till delad framgång. När våra olika företag och medarbetare arbetar tillsammans, har koncernen lyckats som bäst.

Hear 

Hear är en oberoende, full-service mediebyrå som startades 2016. Vi levererar allt ifrån diagnos och insikt, kommunikationsstrategier, medietaktik, förhandling och köp – till uppföljning och mätning av effekter.

LOUDLY

Loudly är en digital reklambyrå som snabbt växt och fått förtroendet från en rad kunder. De är experter på att skapa kommunikation för digitala medier där de antingen producerar annonsmaterial från scratch eller utgår från material som kunden redan har och gör om det för att det ska fungera och leverera resultat.

Mindre kunder använder Loudly som sin fullservice reklambyrå medan större ser byrån som ett komplement för att bidra med digital kompetens och detaljkunskap som traditionella reklambyråer ofta saknar.

Loudly sätter relevans främst och jobbar i nära samarbete med reklam- och mediebyrå för att säkerställa att målgrupp och styrningar går hand i hand med kreativ idé och förutsättningar för respektive plattform och hur man konsumerar innehåll just där.

Scream Mediabyrå

Scream är en entreprenörsdriven fullservicebyrå som arbetar med mottot att helheten är större än summan av de sammanslagna insatserna i olika kanaler. Vi är mer än en mediebyrå, vi arbetar utifrån insikter från beteendepsykologi, data och erfarenheter för att skapa de mest innovativa och effektiva kampanjerna. Vi har specialister inom alla medieslag, och tar med oss lärdomar löpande i vårt arbete. Vi satsar mycket på digital utveckling och har under åren startat flera systerbolag för att stärka vår position som en av de främsta inom digital marknadsföring. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

SCREAM B2B

Scream B2B är en mediebyrå inom Scream-gruppen med fokus på B2B-marknadsföring. Sedan 2013 har vi hjälpt företag att förbättra och utveckla deras marknadskommunikation genom smarta, välgrundade, kreativa råd och konkreta insatser.

Scream B2B tar ett helhetsgrepp kring marknadskommunikation, det innebär allt från genomlysning av nuvarande marknadsstrategi, positionering, varumärkesfrågor (och den digitala affären) till medierådgivning -köp och uppföljning. Som experter på B2B-marknadsföring arbetar vi också med kanaler som mässor, event, content, partnersamarbeten och med direkt input i försäljningsarbetet.

ALL OUT

All Out är ett nystartat bolag inom Media Family-koncernen specialiserat på att förstärka och bevara kundbeteenden och att räkna på hur detta avspeglar sig i lönsamma transaktioner.

Vi erbjuder en komplett portfölj av produkter som stärker våra kunders förmåga att knyta ihop kundinsikter, affärsinsikter och affärsutveckling med fokus på faktiskt kundbeteende. Bolaget, som leds av Per Håkansson, har idag sex medarbetare.

THE FOUNDATION

The Foundation är en affärskonsult specialiserad på digital transformation, struktur, analys och insikt inom marknadsföring och försäljning. Allt vi gör ska leda till bättre kundupplevelser för våra kunders kunder.

Våra affärsområden är:

  • Organisation och arbetsprocess inom marknadsföring och försäljning.
  • Analys och insight.
  • E-handel, omnikanal och marknadsplatser.
  • SEO/CRO/UX
  • Business- och marketing automation.

Vårt mål är att alltid stärka och effektivisera kundens organisation och struktur. Man kan säga att vi hjälper våra kunder att arbeta mer data- och insiktsdrivet för att hjälpa till att skapa ordning och reda, ta fram bra beslutsunderlag och etablera en arbetsprocess för att öka effekten i den digitala affären.