HEAR söker Digital Specialist 

Om HEAR:

Hear är en oberoende, full-service mediebyrå. Vi erbjuder allt ifrån diagnos och insikt, kommunikationsstrategier, medietaktik, förhandling och köp, till uppföljning och mätning av effekter. Vi är en snabbfotad mediebyrå med fokus på att ständig utveckla våra kompetenser och tjänster för att kunna möta morgondagens kommunikationsutmaningar, för och i samarbete med våra kunder.

Vi erbjuder dig en spännande och entreprenöriell arbetsplats med stor laganda och stark teamkänsla. Du kommer att arbeta nära våra kunder, delaktig i att utveckla deras digitala kommunikation samt våra tjänster och service inom det digitala området. Vi är prestigelösa, har ett stort driv, ansvarskänsla och engagemang och vill att du uppskattar och har samma egenskaper.

Om rollen som Digital Mediespecialist:

Som digital mediespecialist på Hear ansvarar du för våra kunders digitala kommunikation och ingår som en viktig del i flera av våra kundteam. Du kommer arbeta med både strategiska och operativa uppgifter i nära samarbete med dina kollegor. Du arbetar med långsiktig planering och lägger strukturen för en framgångsrik kommunikation för våra kunder.

Du förväntas kunna hantera stora och komplexa kunduppdrag inom digital marknadsföring. En viktig grund för ditt arbete är att du utvecklar en stor förståelse, insikt, intresse och engagemang för våra kunders affär och deras målsättningar.

En viktig och stor del av ditt arbete är att operativt hantera köp i de olika annons-plattformarna, utveckla tydliga analyser och rekommendationer till våra kunder. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom selfservice-plattformar så som SEM, sociala medier och/eller programmatiska köp men också en stor vilja att lära dig mer.

Som person är du:

Social och kontaktskapande, du ska tycka om att samverka med och utveckla andra människor. Du är innovativ, har starkt driv och fokuserar på resultat. För dig är det självklart att hela tiden utveckla ditt eget lärande och även hjälpa andra att i din närhet att bli bättre.

Du tycker om att arbeta i team, är handlingskraftig, självgående och pålitlig. Du har ett strukturerat arbetssätt, är analytisk och har en förmåga att aktivt finna lösningar på utmaningar. Du är prestigelös och inte rädd för att hugga i.

Du ska dela våra värderingar gällande Laganda, Trygghet, Högt i Tak, Engagemang och Ansvarskänsla. Våra kunder ska alltid känna ett stort engagemang och hög proaktivitet.

Kontakta:

Urban Hilding, VD HEAR, urban@hear.se , 0701881404