Hear söker AVM-manager

Om rollen som avm-manager

Som AVM Manager ansvarar du primärt för våra kunders närvaro i samtliga digitala och linjära kanaler för rörlig bild som t ex YouTube, play och linjär TV.

Vi söker dig som har stor erfarenhet av planering och köp inom dessa kanaler och har ett stort intresse för tittarbeteenden, planering, köp och optimering.

Du ingår som en viktig del i flera av våra kundteam. Du kommer arbeta med både strategiska och operativa uppgifter samt långsiktig planering och köp i nära samarbete med dina kollegor.

Du förväntas kunna hantera stora och komplexa kunduppdrag inom samtliga rörliga kanaler och behärska uppgiften att både planera och köpa rörlig bild för våra kunder. En viktig grund för ditt arbete är att du utvecklar en stor förståelse, insikt, intresse och engagemang för våra kunders affär och deras målsättningar.

Vi ser gärna att du har en bakgrund från mediebyrå samt en stor vilja att lära dig mer.

kompetens och erfarenhetskrav:

  • Erfarenhet av arbete med rörlig bild digitalt och linjärt.
  • God matematisk och analytisk förmåga.
  • Strategisk kompetens.
  • Tidigare systemvana av planeringsverktyg t.ex Sesame; MMS olika verktyg, TV-system/Admax och selfservice plattformar för online video.
  • Köpvana i Google Ads och DV360
  • En god förståelse för de programvaror som används i ekonomi, administration, planering, målgruppsarbete och konkurrentbevakning såsom (men inte uteslutande) Marathon, Google, Sesame, RM, MMS, Comscore, Adform och andra programvaror som är väsentliga för strategi och planering på en högre nivå.
  • God analytisk och strategisk förmåga.
  • Mycket god förmåga att genomföra presentationer.
  • Noggrannhet och administrativ pålitlighet med mål att säkerställa att kampanjer och administration kring bokning, fakturering och betalning är kvalitetssäkrade.

Som person är du:

Social och kontaktskapande, du ska tycka om att samverka med och utveckla andra människor. Du är innovativ, har starkt driv och fokuserar på resultat. För dig är det självklart att hela tiden utveckla ditt eget lärande och även hjälpa andra att i din närhet att bli bättre.

Du tycker om att arbeta i team, är handlingskraftig, självgående och pålitlig. Du har ett strukturerat arbetssätt, är analytisk och har en förmåga att aktivt finna lösningar på utmaningar. Du är prestigelös och inte rädd för att hugga i.

Du ska dela våra värderingar gällande Laganda, Trygghet, Högt i Tak, Engagemang och Ansvarskänsla. Våra kunder ska alltid känna ett stort engagemang och hög proaktivitet.

om hear:

Hear är en oberoende, full-service mediebyrå. Vi erbjuder allt ifrån diagnos och insikt, kommunikationsstrategier, medietaktik, förhandling och köp, till uppföljning och mätning av effekter. Vi är en snabbfotad mediebyrå med fokus på att ständig utveckla våra kompetenser och tjänster för att kunna möta morgondagens kommunikationsutmaningar, för och i samarbete med våra kunder.

Vi erbjuder dig en spännande och entreprenöriell arbetsplats med stor laganda och stark teamkänsla. Du kommer att arbeta nära våra kunder, delaktig i att utveckla deras digitala kommunikation samt våra tjänster och service inom det digitala området. Vi är prestigelösa, har ett stort driv, ansvarskänsla och engagemang och vill att du uppskattar och har samma egenskaper.

Kontakta:

Jochum Forsell, Senior partner HEAR, jochum@hear.se , 0701881453
Urban Hilding, VD HEAR, urban@hear.se , 0701881404